Slagerij Hetterschijt

   

Start-pagina

 


Onder grote belangstelling is op 15 januari 2009 in zaal Wieleman in Westervoort William Boekhorst van Slagerij Hetterschijt gekozen als ondernemer van het jaar 2008.

Hij mag er trots op zijn.

Proficiat.

De bekendmaking door de burgermeester van Westervoort mr. J.J.G.M. Geukers en de voorzitter van de ondernemersvereniging Mevrouw Diana van Kesteren. Uitreiking van de bijhorende bokaal aan de familie Boekhorst.
Wij zijn er erg blij mee.  
   
   

 
 

Uit "ondernemend Westervoort" van november 2008
 

"Onze klanten zijn de echte jury"

Met de oprichting in 1896 is Slagerij Hetterschijt één van de oudste, nog bestaande, bedrijven van Westervoort. Na een paar jaar in de Kerkstraat, heeft de slagerij ongeveer honderd jaar op de bekende plek in de Dorpstraat gezeten. Ondanks dat Willy Hetterschijt en daarmee de familienaam op een gegeven moment het bedrijf verliet, heeft William Boekhorst, eigenaar sinds 1988, de naam Hetterschijt aangehouden. De kwaliteitsslagerij mag zich sinds 1996 hofleverancier noemen.

"De kracht van het bedrijf?", vraagt William zich hardop af. "Die kracht ligt vanzelfsprekend in de kwaliteit van onze producten. Je kan nog zo klantvriendelijk zijn, maar de biefstuk moet wel te eten zijn. Toch vind ik het belangrijk dat onze persoonlijke benadering naar de klanten toe goed is. Een relatie opbouwen met de klant, het geven van goed advies, een goede service, daar moet je je toch mee onderscheiden van de supermarkt. En op dat vlak zal de supermarkt nooit van ons winnen. Van vroeger uit had ik twee dromen. Ik wilde werken in een slagerij en ik wilde muziek maken. Ze zijn beide prachtig uitgekomen!"

Want naast zijn slagerij, is William ook in te zetten als DJ William. Al menig feestje werd opgeluisterd door zijn gezellige muziek. Ook is hij zeer actief binnen Westervoort en de Winkeliersvereniging. "Ik vind het belangrijk dat er iets gebeurt in Westervoort. Je kan wel langs de kant gaan staan en roepen wat er moet gebeuren, maar er moet ook iemand de kar trekken. Dan wil ik dat wel met plezier doen. Door die extra activiteiten kom je veel in contact met andere ondernemers. en dus ook met andere genomineerden. Als een andere genomineerde langskomt bij de winkel roep ik steeds gekscherend: Hoo jongens pas op, concurrentie!"

"Onderscheidingen doen het goed bij de inwoners van Westervoort. We ontvangen ook altijd weer leuke reacties als een product van ons een prijs heeft gewonnen. Daarom zou ook de titel van Ondernemer van het Jaar goed zijn voor het bedrijf. Maar als we niet winnen, ach, ik lig daar niet wakker van. De klanten blijven nog altijd de echte jury."

 

 

 

Start-pagina

Copyright © 2005- 2023 Slagerij Hetterschijt . Alle rechten voorbehouden. 
Laatst bijgewerkt door Willy Hetterschijt op 2023-01-17 14:35:48.